...

Noen ganger har man dårlige dager på dager man skal være på veldig godt humør og synge og smile og le og hilse på alle. Idag har vært en sånn dag. 17 mai, og egentlig burde jeg vært glad og fornøyd og hyggelig mot alle, men isteden har jeg bare gått rundt og klaga og vært sur og lei meg, og fiksa det sånn at folk bli sure på meg. Det er jo så kult. Jeg er et slitsomt menneske. Hvorfor er jeg sånn? Er det noen som har tips og triks og gode råd? Jeg må forandre meg litt snart. Mye. For noen dager er jeg rett og slett menneskevond. Ellernoe. Og siden jeg er sånn her idag, så må jeg jo skrive et blogginnlegg der jeg klager over hvor fæl jeg er idag. Ironisk? Kult. 

Såå nå holder jeg kjeft om sånne teite ting og prøver å si noe bra isteden.
Jeg får spillejobber omdagen. Det er veldig gøy. Det er vel det eneste som beveger seg riktig vei omdagen. Så det gjør meg glad. Det er bare til å si ifra hvis noen trenger noen til å synge et par-tre sanger i enellerannen anledning. Jeg sier sjeldent nei! Dessuten trenger jeg pengene også.. Så det er jo kjekt. Det her blir bare rooooot. Jeg kom på nå hvorfor jeg slutta å blogge.

Hade. Jeg skriver dårlig som bæsj.  
 

3 kommentarer

17.05.2012 kl.22:59

Du skriver bra Jenny!! <3 jeg hadde det koselig i dag og du møtte meg <3

fridaernormal

18.05.2012 kl.13:33

JENNY du er jo bra! <3

18.05.2012 kl.19:48

Det skal du vite. Du var ikke den eneste som hadde en drittdag i går. Jeg tror det at man på død og liv skal ha det så kjeeeempehyggelig og være bild og kooooose seg ødelegger disse dagene, 17.mai, nyttårsaften, jula. Det eneste jeg så overalt var mennesker som solgte søppel laget av barn i Kina, altså gassballonger, tivolipremier og dritt. Godt det er 364 dager til neste 17. mai.

Skriv en ny kommentar

hits