Denne gangen, baby, skal jeg være skuddsikker

Ayeee! Nå vil jeg blogge litt, så HEI! Hvordan går det med folk? Jeg håper det går fint. FOR JEG HAR DET FEEEETT! Det er veldig mye å fortelle nå. Jeg skal bytte skole til høsten. FØRSTE KLASSE PÅ NYTT FUCK YEAH! Kalnes design og håndtverk! Det blir sikkert bra, da. Og akkurat nå, her på risum, sitter jeg og nyter å være deltidselev. Jeg rocker hele verden med mine kule trøyer og hører på verdens feteste musikk. Jeg føler meg HIP! Høhø.. SE MIN OUTFIT
WOW BRA BILDER JEG ROCKER!! heheh

Jeg har det meget gøy her jeg sitter. Kanskje jeg skal skrive en bok en gang. Jeg har kort hår og lugg. Jeg ser rar ut. Men snart en gang blir håret mitt friskt, og da kan jeg få kjempelangt hår. Også kan jeg bli pen ogsånt. Jeg har det bra selvom, da. UTEN en teddybjørn å kose med. For teddybjørnen ble plutselig ikke myk lengre. Også kunne den snakke, så den sa at den ikke likte meg og ikke ville snakke med meg eller være med meg lengre. Stakkars teddybjørnen, skjønte ikke hvor snill og kul og flink jeg er. Men en dag kommer han til å skjønne at jeg ville gjøre alt for han. Og når den dagen kommer så kan han bare angre, for jeg vil ikke ha han lengre uansett. Han var ikke noe snill lengre. Jeg savner bare den fine sommeren vi hadde sammen, jeg. Da var det viktig for meg å ha en teddybjørn når jeg skulle sove. Og de nettene jeg hadde det.. da var alt bra. Men det går bra at jeg ikke har noen teddybjørn nå, for jeg trenger ikke det. Jeg klarer å sove helt på egenhånd, jeg. Jeg er ferdig med teddybjørner som bare vil bli kvitt meg uansett. Natta, Teddy. Sov godt. Jeg var glad i deg. Ses.. ikke imorgen. 

Søstera mi, derimot er verdens vakreste og begynner på skolen til høsten. OG hun har fått hull i øra. Og henne har jeg for alltid. Det er noe som heter at "Friends come and go, but only family will last." Det stemmer.. FORDI Frida og de andre vakre jeg elsker er familien min. Det varer for alltid! Jeg elsker livet! Gjør du?Dagens sang:
La Roux - Bulletproof

3 kommentarer

miratk

16.mar.2012 kl.15:27

men du er jo dritkul. såeh.. make me your radio! Turn me up when you feel low. og jeg er glad i deg.

Pernille

16.mar.2012 kl.16:04

Du er sånn dyper, super søt og jeg er masse glad i deg :D <3

Jeg også vil gå design og håndtverk :(

Eirinmartina

16.mar.2012 kl.19:48

Du er litt sånn fantastisk! Oooog mega kul<3

Skriv en ny kommentar

hits