Hvorfor ble jeg forelsket i deg?

Okei, 1 mnd siden sist. På tide å blogge igjen. Idag er det første desember. Noe jeg syns er veldig gøy. Da kan jeg nemlig se på barnetv. Og siden det nå nærmer seg jul, så har jeg jo begynt å tenke litt på hva jeg ønsker meg og hva jeg skal gi folk. Det har vist seg å være mye vanskeligere enn det jeg hadde trodd. Men jeg har kommet fram til litt sann småting, da. Og storeting, haha. Vil dere se min ønskeliste? Javel!

Lysestaker
Votter
Strikkagenser fra topman
Stjernelampe fra ebay
Parfymer Kate Moss - Kate og Elizabeth Arden - Pretty (må variere litt vettu)
Smykke med sølvhjerte, typ sann som man får i dåpsgave
Stjernekikkert
TV
Røde Converse
Speilreflekskamera (!!!)
Sengetøy i flanell
Billett til Rise Against, den syvende mars
Grov veske med god plass i


Også klarer jeg ikke å komme på mer. Men det her er jo ganske mye, da. Og jeg skal love deg at jeg har brukt lang tid på å lage den lista her. Det er jo såklart andre ting jeg ønsker meg også. Men det er altfor dyre ting. Som f.eks et flygel, som liksom koster rundt 150 000 på det laveste. Så det får jeg vel kjøpe meg når jeg blir rik.

Bortsett fra at det snart er jul, er det vel ikke så mye annet som har skjedd siden sist. Eller jo! Såklart!! Familien min er frisk. Altså vi har i det her familiegenet. Og det er veldig bra. Så nå kan vi bli gamle alle sammen! Hvis ikke det kommer en stor lastebil og kjører på oss, da. (Ok, kanskje ikke så veldig mange av dere som skjønner hva dette familiegenet er fornoe, men jeg kan si som så at det er en sykdom man dør av. Rett og slett. Orker ikke å forklare mer enn det.) Sååå, det er fint. Også er ejg ganske sann vinterdeprimert, da. Jeg vil ikke gjøre noe annet enn å sove. Så jeg sover. Heletiden. Helst på teppet i stua foran peisen.

Jeg driver forresten litt med nye videoer også. (Med forskjellige coverlåter, altså. Ikke videoblogg, haha.) Når jeg har tid og tar meg tid, da. Jeg føler meg littegranne inspirert innimellom, og då løper jeg ned i kjelleren hos pappa og prøver å spille inn litt. Men jeg sliter litt med lyden ogsånn, for jeg syns lyden er for flat. Den gir meg ikke nok. Jeg vil ha den varmere. Så jeg er på leting etter et nytt studio med som jeg kan låne litt. Jeg leter også etter gitarist som vil spille for meg, så hvis noen har tips, så vet dere hva dere skal gjøre. (Hvis ikke - kommentere eller sende meld) Setter pris på alt. Jeg har nemlig tenkt til å satse nå. Veldig! Jeg skal jobbe beinhardt. For det er jo ikke noe annet i verden jeg vil gjøre, så derfor har jeg kommet fram til at jeg må begynne nå. Og jeg har fått min første ordentlige fan!!! Hun heter viss Eline og hører på sangene mine på youtube heletiden. Sånne ting varmer virkelig hjertet mitt. Hun er 8 eller 9 år. Søtt! Også har hun spurt mamman sin om hun kan skaffe en autograf, haha! Jeg tror kanskje hun skal få et langt brev, jeg. Om hvor takknemlig jeg er, og hvor mye det betyr for meg at det finnes folk der ute som faktisk liker meg, og ikke kjenner meg eller har møtt meg engang. Det betyr utrolig mye!

Også er jeg forkjøla. ...igjen. Nå er jeg dritt lei. Jeg var forskjøla i september, hadde influensa++ i over en uke i slutten av oktober og nå er det igang igjen. Jeg blir visst aldri ordentlig frisk, jeg. For ikke nok med den her forkjølelsedritten her - jeg har nemlig smellvondt i huet gjerne flere ganger i uka i tillegg. Og det er så slitsomt at dere aner ikke! Jeg få lyst til å bare legge meg ned og dø innimellom. Men så kommer jeg på alle blomstene som kommer på våren og får en følelse av at noen glaner på meg, så da må jeg reise meg opp uansett og løpe og se hvem som glaner. Hehehehe, ja akkurat det.

Ny facebook - Jennywithheart TMusic. Add meg. Denne profilen vil kun bestå av musikkgreier ogsånn, da. Tihi.
Hei, jeg elsker verdensrommet! Det er så fantastisk og så fascinerende! Jeg skal flytte dit. Jeg skal gifte meg utti der. Jeg skal gifte meg med en astronaut også skal vi leve i verdensrommet lykkelige alle våre dager.


God natt!

Dagens sang: Katie Melua - Closest Thing to Crazy

4 kommentarer

chriol

02.des.2011 kl.16:55

Jenny, jeg savner deg! Også har jeg såklart ikke kjøpt noe av det du har skrevet opp, selvsagt. (Men noe annet da)

Også, så søtt!!! Hallo, skriv et langt brev til ho :')

Og, jeg er veldig deprimert for tiden.. Så..

miratk

02.des.2011 kl.19:50

du.. du har utrolig mange flere fans enn en, kjære. Og det er fordi du fortjener det! Så utroligutrolig masse! Gleder meg veldig til videoene som kommer snart! for de kommer snart. ja. Du er søt. Og inspirerende. sånn som verdensrommet! ja.. dette gir mening, amira. skjerp deg. ...... -.-' glad i deg snuppis <3

Eirin Martina<3

03.des.2011 kl.22:45

Det Amira sa er sant! :D

Serrr skal Raise against ha konsert ?! Hvor da!??? <3

jennyalicee

05.des.2011 kl.17:56

Eirin Martina: Sentrum scene, hvis jeg husker riktig. :D

Skriv en ny kommentar

hits