Du vet ikke hva du har før du savner det masse

Det skjer jo så mye heletiden. Det er så mye jeg vil fortelle. Til dere. Eller til deg da, Amira. Hahha. Men det er altfor mye. Og så mye orker jeg ikke å skrive. Men jeg har bytta skole, da. Det kan jeg jo fortelle. Jeg husker ikke lenger hvorfor jeg bytta. Men det gjorde jeg. Og jeg vet ikke om jeg angrer eller ikke heller. Men det spiller ingen rolle. Det er ikke noe jeg får gjort med det nå uansett.. Og uansett hvor jeg går, er skole like stress. Og det er bare veldig masse. Masse rot. Jeg har det ikke bare opp til halsen lenger. Jeg har det til laaangt over hodet. Kanskje mange kilometer. Ja, jeg får faktisk vondt i hodet bare av å tenke på det. Men sann er det bare.

Snart er det vinter. Jeg merker det på henda mine. De blir tørre og rare. Og neglene mine blir svake. Jeg merker det på kroppen min også. Den er kald og verker. Det er sann det er med vinter. Snart vinter betyr at det snart er jul. Og det betyr at jeg må begynne å tenke på julegaver. Og det har jeg begynt å tenke på også. Masse. Og det er veldig vanskelig, siden jeg liker å planlegge og tenke nøye gjennom hva jeg kjøper. Vanskeligst av alt er å finne ut hva jeg skal gi til Frida. Jeg mener... jeg vil jo gi henne noe som betyr noe. Ikke bare sann crap som man får hvert år. Jeg vil gi henne noe hun kommer til å huske. Men jeg har kanskje en idé, da. Den er bare ikke helt klar enda. Også skal jeg kjøpe gave til Han. Ja, for det er jo alltid en sann en. Jeg bare pleier ikke å gi julegave til han. Hvem det nå er de forskjellige julene. Uhm.. Julene. Ja. Men i år er det annerledes. Han er annerledes. Selvom jeg sikkert sier det hver gang. Men de er jo forskjellige alle sammen. Bare at.. den her gangen er det virkelig annerledes. Men nå skal jeg ikke drive å snakke om sanne ting igjen. Det blir jo så kjedelig i lengden. Og ganske pinlig hvis han tilfeldigvis skulle lese det her. Selvom jeg vet at han ikke gjør det. For han leser ikke blogger. Og det går bra. Det var vinter og jul jeg egentlig snakka om. Jeg gleder meg til jul. Det er kanskje den koseligste tiden i året. Og hvis ikke vinteren var så kald, hadde det kanskje vært min favoritt-årstid. Men jeg er jo så frossen av meg. Og siden jeg ikke klarer å stå på ski, og ingen kan lære meg, går hele vinteren med til å sitte inne og se på filmer og drikke kakao og te. Og spise. Jeg spiser heletiden. Men det er jo koselig det også.

Nå som jeg  er så godt igang så kan jeg like gjerne skrive en del, for hvem vet når jeg kommer til å blogge neste gang? Så jeg vil fortelle dere få som fortsatt leser når jeg skriver, hva jeg driver med i disse dager. Jo, nå skal dere få høre!! Jeg står opp på morgenen. Også løper jeg til bussen. Hver dag. Også er jeg på skolen. I Halden. Stress. Også kommer jeg hjem. Også spiser jeg. Også sover jeg litt. Også spiser jeg. Også sitter jeg litt på facebook. Også prøver jeg å gjøre litt lekser. Også spiser jeg. Også gjør jeg ingenting. Også spiser jeg. Også spiser jeg litt til. Også legger jeg meg. Også sover jeg. Også står jeg opp. Også løper jeg til bussen. Igjen. Og det her går i 'Repeat'. Hver eneste dag. Spennende liv? Men det går bra. For jeg lever jo litt på helgene.

Okei, jeg rekker faktisk ikke mer. For jeg må jo sove snart. Kanskje jeg kan skrive litt imorgen. Hvis jeg har lyst. Om noe jeg har masse å si om. Jeg synes det er en lur plan.

Og nå syns sikkert noen som leser det her at jeg bare syter og klager og babler om at jeg har det så forferdelig, men nei. Værsåsnill. Jeg kan avslutte her nå med å si at jeg er faktisk ganske fornøyd med sann livet mitt er akkurat nå. Selvom det kanskje ikke er helt stabilt, haha. Men i det store og det hele har jeg det veldig bra. Mat og klær og tak over hodet. Og alle de fine menneskene rundt meg - fantastisk! Jeg setter virkelig pris på verden rundt meg. Og jeg har tenkt veldig mye på det i det siste. Så.. ja. God natt. Takk til dere som fortsatt har tro på meg, og til dere som gidder å lese, selvom jeg er så lite aktiv at jeg ikke lenger kan kalles en blogger. Takk!


Forresten så har min kjære søster, Tonje, flytta til Bergen. Det syns jeg er ganske trist. Men jeg tror ho har det fint, da. Og det er det bildet her også. Jeg tror det er det koseligste bildet jeg har sett av oss noen gang. Glad i deg, Tonje. Du har alltid vært den storesøstra jeg aldri fikk. Før du kom, såklart. Uhm, ja. Okei.
(Er det bare meg, eller er jeg ganske brun på det bildet også???)

Tehe. Søstre ogsånt er fint! God natt. Igjen.


Dagens sang: Erik Hassle - Hurtful

♥♥♥

6 kommentarer

Eirin Martina<3

03.nov.2011 kl.23:02

Søte søte deg Jenny ! <3 jeg leser bloggen din ! Fordi jeg liker den! og fordi du er søt og skriver så nydelig og hele deg er bare herlig ! <3 hihi <3

hilsen Eirin Martina<3

Linda

03.nov.2011 kl.23:08

Kommer alltid til å lese bloggen din! Syns du skriver bra jeg <3

Vilde Helene

03.nov.2011 kl.23:09

Jeg følger fremdeles bloggen din ihvertfall. Det er ikke så viktig å skrive ofte, bare det du skriver er bra. Og det er ikke bare deg, du er litt brun på det bildet :)

Helle <3

03.nov.2011 kl.23:14

Aww, savner deg <3

miratk

04.nov.2011 kl.06:52

Jenny... vi og mange flere leser bloggen din hver eneste dag. Ja, jeg leser den faktisk flere ganger om dagen, selv om det betyr at jeg må lese bloggen din om og om igjen.. for det er som en bok. En bok jeg aldri blir lei, som jeg leser om og om igjen. Og da begynner jeg å savne deg igjen. Så ville jeg bare si takk. Takk, jenny, for at du er et fantastisk menneske og en engel. Og jeg vil at du skal vite at jeg er glad i deg og at jeg ikke har noe imot at du bytter ut en av "spisingene" dine med å finne på noe med meg en dag. For jeg har nemlig massemasse å fortelle deg:] <3

chriol

26.nov.2011 kl.13:49

<3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits