Mine armer blir kalde i februarluften

Vet du hva? Vet du hva jeg er? ...Lykkelig. 

Jeg kommer med litt mye replikker fra Ikke Naken, omdagen. Som forresten er en av mine favorittfilmer. Men jeg føler veldig mye av det de sier, så.. det bare blir sånn. Jeg gidder ikke å fortelle det greiene fra Koster så veldig nøye, men jeg var grusomt smart og stakk av og fikk trøbbel. That's just how i roll. Idiot. Skulle ikke vært lov å tenke så lite. Men det er greit nå, da. Og skal jeg si dere noe? JEG KOM INN PÅ GREÅKER!!!!!  Og jeg er overlykkelig! Og livet mitt er skikkelig bra omdagen. Jeg er masse fornøyd og glad og jeg setter enda større pris på menneskene rundt meg. 

Nå er jeg hos Eline Tofte. Hun er kjempesøt. Og vi har besøk av en fyr. Nicolai. Han er snill og kul og sykt brun. Skulle ikke vært lov! Jeg skal forresten være her en stund, så det blir koselig. Igår var jeg i studio hos en sånn mann. Det var gøy, og jeg lærte masse. Jeg har innsett nå i det siste, hvilken utrolig dårlig blogger jeg er. Og det er sant - blogging medfører mye teit. Men samtidig er det noe av det koseligste jeg vet om. Jeg skal bare skaffe meg et ordentlig kamera, så kanskje det blir litt mere morsomt også. Sååå, hvis noen har lyst til å kjøpe et speilreflekskamera til meg, så ekke det no stress altså. Det er helt greit for meg, liksom. 

Jeg vurderer å ha sånn tema-blogg. At jeg tar for meg et bestemt tema hver gang jeg blogger ellernoe. Bare sånn for å ha no å blogge om.  Lur idé? Men da trenger jeg forslag. Litt, hvertfall. Så, ja. Hm..

Jeg har fått meg nytt forbilde ellernoesånn. LIGHTS. Hun er fantastisk pen og lage supersøt musikk. Hun er antageligvis det vakreste kvinnfolket jeg har sett i hele mitt liv. Alle burde visst om ho. Så, - Takk, hemmeligheten min for at du fortalte meg om henne. Elsker henne. Seriøst.
Skjønner dere eller??!?! Favorittdama mi i hele verden. Virkelig. Så værsågod, allesammen, for at jeg nå har fortalt dere om henne. Det var bare hyggelig! ♥


Dagens sang:
LIGHTS - February Air 
 

2 kommentarer

Eirin Martina<3

19.jul.2011 kl.16:19

gratulerer med Greåker vennen ! <3

Marte Gundersen

20.jul.2011 kl.23:48

Gratulerer med Greåker! & LIGHTS er drit pen!

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits