Jeg kan føle deg overalt rundt meg

Jeg starter alle innleggene mine rart. Før klarte jeg å blogge seriøst. Men nå har jeg NULL inspirasjon. Men så.. fikk jeg littegranne etter at jeg leste bloggen til min vakre Frida idag. Så da skal jeg skrive litt. Fortelle litt hva som har skjedd siden sist. 

Muntlig eksamen - 4. Kjempefornøyd, med tanke på at jeg ikke ante hva jeg snakka om fordi jeg ikke skjønte en dritt. Også har jeg fått svar på hvordan det gikk på skriftlig eksamen i matte - 3!!!! Jeg trudde seriøst jeg skulle få 1 ellernoe. Siden jeg ikke svarte på halvparten engang, og det jeg svarte på var nesten bare gjetting. Jeg er så flink i matte! Så når jeg fikk vitnemålet mitt på tirsdag og regna ut snittet mitt, ble jeg veldig positivt overraska. Jeg tror fortsatt ikke det holder til Greåker, men jeg er fornøyd med det jeg har fått til. Jeg har uansett gjort mitt beste, og hvis ikke det holder, er det ikke noe jeg kan gjøre noe med. Inntaksprøva gikk dritt - 0 poeng. Aldri vært så nervøs og stressa i hele mitt liv. Så.. ja.

Jeg lever. Jeg lever veldig. Føler jeg. Og det er så deilig. Og siden jeg er så mye ute omdagen og flyr, så har jeg liksom ikke tatt meg tid til å blogge. Dumt av meg, egentlig. Siden bloggen gir meg faktisk ganske mye. Og akkurat nå når jeg sitter i senga mi og hører på musikk og skriver, føler jeg meg skikkelig bra. Jeg liker jo å blogge og skrive unødvendige ting her. Og jeg har sikkert mista alle leserene mine også, da. Siden jeg ikke har blogga noe på TI DAGER!!!! Det er altfor lenge, syns jeg. Tilgi meg.

Det er sommerferie uten sommer. Men jeg kan sove, og det er deilig. På vitnemålsutdelinga på tirsdag sang jeg, forresten. Og jeg ble faktisk fornøyd. Jeg gjorde sangen på den måten jeg liker å synge den, og jeg er glad for at jeg valgte å synge til slutt allikvel. Siden jeg først trakk meg. Teit. Jeg er ferdig på Sandbakken. Det er rart, siden jeg har gått der siden slutten av første klasse, også bare plutselig er det slutt? Jeg kommer faktisk til å savne det litt. Hele greia liksom. Hele gjengen på tiende trinnet og noen av lærerene også. Elin, hvertfall! Elin er og har vært favorittlæreren min hele veien. Forresten.. Når jeg sang, ble det filma. Jeg kan prøve å legge den ut senere. Eller så kan jeg jo bare linke den her.. http://www.youtube.com/watch?v=d4vrMQKBDEI hm..

Også.. kanskje jeg skal legge ut noen bilder også? Gi litt ekstra, siden det er så lenge siden sist. Jeg syns jeg skylder dere.

Random
Hva er dette forslags blikk? Hm....... Jeg surrer nå


Rotete, sa du? Skjønner ikke hva du snakker om.

Okei, det er bare av meg. Egoist. Men greia er at kameraet mitt er ikke noe gøy å ta bilder med når vi er ute osv, siden da må man posere så ille, hvis det ikke skal bli bare blurryo. Jeg morer meg litt med forskjellige stiler omdagen. Bytter litt på hvordan jeg har håret og sminka og hvordan jeg kler meg osv. Jeg har liksom ikke èn ren stil, jeg har en sånn blanding av masse forskjellig, med litt mer rent enkelte dager og jeg har ikke helt oversikt over hva jeg skriver akkurat nå.... Men det går bra. Det går alltid bra. Alt går bra, wihu! 

Dagens sang: Flyleaf - All Around Me 


Visste dere at jeg er morsom? Se nå: Hvor mye veier en isbjørn????
... Nok til å bryte isen!!! HAHHAHAHAHAHHA!   Okejda den stjal jeg fra Anders Hjelmark.......
 

12 kommentarer

Ellinor

24.jun.2011 kl.19:24

elsker korsettet!

Christina Olsen

24.jun.2011 kl.19:30

Det er deilig å leve, selv om det tok lang tid! Ehehe, du skjønner hva jeg mener da, jeg skjønner hva du mener. Hihih. JEG LESER FORTSATT BLOGGEN DIN, sjokk (a)

Btw, du er heit <3 lu

jennyalicee

24.jun.2011 kl.19:51

Jeg å, Ellinooor :D Det er fra h&m :)

Og ja, du er treg. Jeg prøvde å leve i fjor også jeg............ :D ahahhaha ahha ahaha ha

Nora Bakke :D

25.jun.2011 kl.19:18

Lev så lenge du kan Jenny! Du har bare et liv som Jenny, neste gang kanskje du er Kurt!

Love you snupp <33 OG!!!! Du er hot! <3 <3 <3<3<3

frida

26.jun.2011 kl.15:48

HEI! jeg er innom bloggen din HVER dag, faktisk. Selv når du ikke har skrevet noe. Som er veldig ofte. Hm <3 Men det gjør ikke noe. Og.. Bildene.. :* <3

Hanne J:

27.jun.2011 kl.00:37

Hei, så fint du sang på vitnemålsutdelingen! :o

Natti <3

01.jul.2011 kl.01:50

Skikkelig pen er du. Du ta fine bilder på deg selv av :)<3

Luna

04.jul.2011 kl.12:54

nydelige jenny <3
synger sykt bra !

mhcheer

07.jul.2011 kl.11:24

åå, du er så pen, jenny!

Sandra

07.jul.2011 kl.16:43

Det går sikkert fint, Jenny! Krysser fingrene for at du kommer inn på Greåker =)

Kule Ozzybrillene forresten

og så er det selvfølgelig Sandra fra Diorama =)

jennyalicee

07.jul.2011 kl.19:16

Sandra:DU ER SÅ SØT <3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits