Håper det er noen som vil ta vare på meg

Samfunnsfag om menneskerettigheter på mutlig eksamen. Helt greit, egentlig. Kunne vært verre. Men mye bedre også, egentlig. Jeg ville jo komme opp i engelsk. Men nei. Ikke nå heller. Men samma, det blir ikke noe bedre av at jeg bare syter og klager over at jeg ikke kom opp i det jeg ville. Lurest å bare gjøre det beste ut av det og la det gå som det går. 

Som de fleste har fått med seg nå, har jeg en stor drøm, og det har vært den samme så lenge jeg kan huske. Jeg vil leve av musikk. Jeg vil få lov til å synge for hele verden, og formidle noe med musikken min. Jeg vil at musikken min skal få andre mennesker til å føle det samme som jeg gjør når jeg hører andres musikk. Jeg vil at folk skal føle hvor høyt jeg elsker musikken og hvor mye den betyr for meg, når de hører meg synge. Det er min største drøm, og har alltid vært min eneste. Men jeg har skjønt at.. drømmer er ikke bestandig sunt for meg. Drømmer er bra til et visst punkt, men etterhvert blir man nødt til å se virkeligheten i øynene. Det er ikke sikkert at stemmen min strekker langt nok til å realisere drømmene mine. Det er ikke sikkert jeg har den flaksen jeg trenger når det virkelig gjelder. Derfor har jeg laget meg en reservedrøm. Som kanskje tilogmed er mulig å realisere. 


Jeg vil være som Jared Leto, også vil jeg synge for alltid. Du vet - Music is religion

Men som backup, har jeg tenkt at jeg skal finne meg et øde og forlatt hus langt utti Ullerøy (For de som ikke vet hvor det er, så er det der. Ja. Jeg er forresten født der, og det er koselig der. Og masse mygg og fluer) og det huset skal bli fint. Jeg skal pusse det opp, og det skal ha en stor hage. I den hagen skal jeg plante masse forskjellige blomster i masse fine farger, også skal jeg ha en benk i hagen. En skikkelig gammeldags en.
Det skal ligge ved vannet, og være en kilometer til nærmeste nabo. Nedenfor huset, skal jeg ha min egen brygge, og en gammel, hvitmalt tresnekke, med masse hvite og rose og lyderøde blomser på, som skal henge litt rundt om kring. Også skal jeg kjøre masse båt.
Jeg skal bo alene i huset helt først. Eller nei, jeg skal bo sammen med en skikkelig langragga, svart hund, med sånn rett og glatt pels, ja. Hm.. Han skal hete Ozzy. Ozzy og jeg skal bo lykkelige i det fine huset vårt, og jeg skal ha en gammel sykkel med kurv til Ozzy, og jobbe på Joker i Ullerøy. Og hver dag når jeg skal til jobben, skal jeg sykle med gummistøvler eller Converse og sommerkjoler.
Etterhvert skal jeg finne meg en vakker mann som kan ta vare på meg og passe på så jeg ikke gjør noe dumt, og ikke brenner opp huset. Han skal lae mat til meg, og synge sammen med meg. For vi skal ha masse gitarer. Siden jeg har bestemt at han skal spille gitar eller piano ellernoe. Og uansett, skal vi ha mange pene og slitne gitarer og en vakkert, gammelt flygel. Det skal være rent, og ikke surt. Også skal vi gifte oss etter noen år og få unger. En eller to eller tre. Og om han kan føde dem også, er det et veldig stort pluss, ehe.... 


Random bilde, fordi jeg ikke fant noe som ligna på sånn hus jeg vil ha. Er ikke den kjolen der søøøt? Jo. 
 
Vedsidenav dette paradiset, skal jeg ha en rocka leielighet i oslo, og der skal jeg ha masse spillejobber, og synge masse, tss.. 

Dagens sang: Antony and the Johnsons - Hope There's Someone 
 

6 kommentarer

kim4rius

14.jun.2011 kl.19:04

Leste bare rocka leilighet i Oslo og spillejobber jeg c: Jeg gir deg spillejobb jeg c:

Helene

14.jun.2011 kl.19:04

Er ikke det verste å komme opp i, som du sier :-)

jennyalicee

14.jun.2011 kl.19:10

KIM ER IKKE SUR PÅ MEG!!!!! :) woho

Og nei, hadde jeg kommet opp i matte, hadde jeg dødd.

frida

14.jun.2011 kl.20:31

det hørtes koselig ut :3 jeg skal bo i kloakken, jeg. sånn hvis den drømmen går i dass, kan du også bo i kloakken med meg og drømmen din <3

Nora Bakke :-) <3

16.jun.2011 kl.01:02

Lykke til snuppi <3 <3 <3

Otilie R Sandvik

27.jun.2011 kl.12:20

Hehe, minner meg om Ravneng <3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits