Dette er livet på Mars

Ja, jeg vet.. Det går for lenge mellom hver gang jeg blogger om dagen, og de gangene jeg blogger, er det stort sett bare dritt. Bare rot. Som alltid. Men jeg har ikke noe særlig blogg-inspirasjon atm, og da blir ikke innleggene like bra, og det er ikke like gøy å blogge. Men det kommer seg nok etterhvert. Jeg rekker ikke å blogge så mye nå heller, for jeg mister snart nettet, men jeg skal kjappe meg. 
 
I morgen drar vi på klassetur til Hvaler et sted. Telting fra imorgen til fredag. Og det er meldt drittvær - gleder meg! Men jeg er sikker på at vi kommer til å klare å gjøre det til en bra tur uansett vær, jeg. For vi er en så herlig gjeng, synes jeg. Selvom vi kanskje ikke er så veldig "hel" som klasse, så liker jeg klassen min fordet. Så ja, det blir sikkert koselig.

Jeg skal stjele noen bilder av Frida derfra, så jeg legger ut noen, mest sansynlig. Takk til dere som leser selvom jeg ikke er så flink til å oppdatere hver eneste dag. Jeg gjør så godt jeg kan. Eller ikke. Men ja.. Takk.


Favorittbildet mitt av vårs. Elsker deg! ♥Dagens sang:
Buddha For Mary

Nå må jeg pakke ferdig, byes!
 

3 kommentarer

Nora :'D

08.jun.2011 kl.22:40

Det bilde er sykt fint! <3

Du er flink til å blogge syns jeg, Jenny! Spess når du skriver rett fra hjertet. følelser og sånn! Du er flink, ikke slutt å vær deg selv! <<3

fridaernormal

08.jun.2011 kl.23:00

Hei, jeg elsker deg også! Selv om jeg skriver "hm" veldig mye <3

Linda

09.jun.2011 kl.08:23

Jeg syns du er kjempeflink, jeg! <3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits