Si det til mitt spøkelse

Jeg våkna halv to idag. Det vil si at jeg sov tretten og en halv time i natt, siden jeg sovna rundt tolv tiden. Jeg hater å sove så lenge, men fytterakkern jeg sov godt! Idag har jeg "bomba" rommet mitt for å finne en svart sprittusj til Thomas.. Jeg fant den ikke. Fml. 

Siden jeg har begynt å litt videoer ogsånn, så tenkte jeg å spørre dere om det er noen spesielle temaer jeg skal snakke om eller noe jeg skal gjøre. F.eks noen har foreslått sminkevideo eller syngegreier osv. Så hvis dere har noen andre forslag også, så er det kult. Så har jeg noe annet å gjøre i videoene mine enn å bare prate tull ogsånn. Så.. kjør på. Gi meg utfordringer, det er gøy. 
Også var det den her spørsmålsrunden jeg skulle ha, da. Jeg tror jeg venter litt med den, haha. Til det er noen som lurer på noe. Om det noen gang skjer. Det ble brått litt brått litt pinlig. Her står jeg og roper "SPØRSMÅLSRUNDE" også hører jeg bare gresshopper.. Flaut. Så jeg driter i sånn spørsmålsrunde, ja. Men hvis det en gang i fremtiden blir ønsker om det, så er det jo klart at jeg kan ha det, men foreløpig blir det ikke noe. Like greit.

Imorgen har jeg prøvemuntlig i typ samfunnsøkonomi-ish greier. Det kommer ikke til å gå, så da ver det greit. Og brått kom jeg til å tenke på det her med venner ogsånn. Jeg lurer på om jeg skal slutte å ha venner. Siden jeg bare er redd for å miste dem heletiden. Bestandig. Og hvis jeg ikke har noen venner, er det jo ikke noe å miste? Nei, så det var jo en lur idé. Eller hvertfall ikke. For så glad i vennene mine som jeg er, så var det faktisk en veldig dårlig idé. Uten vennene mine, hadde jeg ikke hatt noe liv. Jeg hadde ikke klart meg, faktisk. Men rare tanker har jeg, da. 

Også er det forresten en ting til jeg lurer på.. Hva syns dere om videoene? Skal jeg droppe videoer? Eller skal jeg ha flere? Sånn innimellom, har jeg tenkt da, ikkesant. For å variere litt. Men hvis dere ikke syns det er noe gly at jeg har det, så er det jo ikke noe vits i. For da er det jo ikke noe gøy for meg heller, hvis alle bare syns det er superteit. Så værsåsnill, gi meg litt tilbakemeldinger på hva dere syns jeg bør blogge om, om jeg skal ha videoer eller ikke, og litt forskjellig. Da blir jeg veldig glad. Og til alle dere som har gitt meg komplimenter for bloggen min, tusen takk! Det betyr mye, og jeg blir skikkelig glad av det.
Og Amira, du er ikke plagsom, søta! Du er bare nydelig! Og jeg blir skikkelig glad av alt det du sier til meg. Noen ganger begynner jeg seriøst å grine, fordi jeg blir så rørt og glad og djgshkeh. Amira, du er herlig!

Og jeg vet at jeg ikke er så veldig flink til å kommentere på blogger, men jeg leser. Promise. 


Oioi, det ble stort. Men samma det. Who who who cares? 
 Tusen takk til alle dere som leser bloggen min, takk for kommentarer og tilbakemeldinger. Takk for at dere er.♥ 

Dagens sang: In Flames - Alias 

 

7 kommentarer

victoria ,-

29.mai.2011 kl.18:00

jeg vil at du skal legge ut en video hvor du synger jeg søta ! <3

Nora

29.mai.2011 kl.18:15

Jeg syns du skal legge ut videoer og sånn sang video, for du er så søt og du synger bra. Jeg skal si deg en ting til også, og det er at du mister IKKE vennene dine fordi de/vi er glad i deg alltid. Hvorfor tror du vil vil være sammen med deg? Fordi vi syns du er teit eller dum eller rar? NEI!!! Fordi vi liker deg akkurat sånn som du er! Er du deg selv er vi glade....! <3 Og jeg vet at det kommer til å gå bra på muntligen din.... Du er flink til å snakke. Bare vær deg selv! ILU<3<3<3

marii

29.mai.2011 kl.18:33

Hei :)

Jeg leste tilfeldigvis bloggen din for litt siden, og jeg ble sugd inn i den med en gang, må lese den! Fortsett å blogge, vær kreativ, legg ut sangvideoer, bilder, inspirasjon! Elsker bloggen, bare fortsett og vær den du er, ikke vær usikker :)

klem klem
Ååå, Jenny!! njidsacbvjfsdk!!!<3 Bra jeg ikke er plagsom, for det er jeg nemlig veldig flink til å ikke merke at jeg er.. -.- Tusenmillionertakk! hehihaho.. vet ikke helt hva jeg skal si.. TUSENTAKK!! c:

Christina Olsen

29.mai.2011 kl.21:38

Du er nydelig <3 og lag syngevideoer! :D

Jenny

29.mai.2011 kl.23:23

Bra, fortsett som du gjør :)

Vilde Helene F.J

01.jun.2011 kl.22:04

Lag en sånn syngevideo du ;)

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits