Hvis du er et hav

Igår var det 17 mai. Jeg burde tatt outfitbilder, men det gjorde jeg ikke. Gjett hvorfor? Okej, jeg gadd ikke. Og jeg hadde ikke batteri på kameraet heller. Men jeg ble fornøyd, og de som så meg igår, så meg, så de trenger ikke å se noe bilde. Men det er ikke noe gøy å blogge uten bilder. Det er bare det at kameraet mitt er så slitsomt å ta bilder med.
Jeg er sliten idag. Og inatt ble jeg truffet av lyn. Det smalt og gjorde fryktelig vondt. Og alt var svart og jeg hadde null kontroll. Jeg har virkelig rare drømmer. Så hvis dere noengang vil høre/lese om en rar drøm, så bare si ifra. Har hauger på lager, loli..
Så har jeg vært på teater idag. Det er alltid koselig. Og idag har Frode gjort meg veldig glad. Også har jeg hatt det veldig gøy med sminka mi idag, fytterakkern! Og jeg skal være helt ærlig med dere... Jeg tenker nesten ikke på noe annet enn Frode, så hvis jeg skriver mye om han, så må dere bare unnskylde meg. Jeg kan ikke noe for det. Han er bare så.. herlig! Og det går bra at han ikke tenker det samme om meg. For jeg er så glad i han, at det ikke spiller noen rolle. Og å gi opp - det er for tapere. 
Frode er vakker.

Fiksa forresten batterier istad, og ordna noen rare bilder. Mange rare bilder. Så da la vi ut ett av trynet mitt, heh..
 Hva synes dere? Skal jeg ta bort alt håret mitt?Mitt nye favorittsmykke. Med Frida. Fint?


Dagens sang: The Almost - Hand Grenade

Jeg må forresten si at hvis det er noe dere lurer på, er det bare å spørre i kommentarfeltet, eller på face for de som har meg der. Jeg er i veldig svarete humør nå, så da er jeg sikkert det en annen gang også. Loli..

2 kommentarer

Frida

19.mai.2011 kl.00:15

Jeg synes at du skal ta bort alt håret ditt :) ! Men ikke gjør det, for jeg vil ikke det alikevel. Jeg bare tulla med deg. Og jeg elsker det smykkene. Lol. Jeg elsker deg, fordi vi er lesber. Ja. Nei, æsj, men ja. Vi er det. :) <3

Ellinor

19.mai.2011 kl.14:38

ikke fjern håret, haha!

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits