I kveld dør verden

Så, jeg sa at jeg ikke kunne love noen ting. Og jeg har ikke tatt bildene enda. Og egentlig trenger jeg hjelp til å finne ut hva jeg skal ha på meg imorgen, siden det er 17 mai og greier. Men jeg antar at det blir noe rart. As always. Og egentlig burde jeg sove nå. Så hvorfor jeg ikke gjør det, kan du jo lure på. Jeg orker ikke. 

Men jeg vil fortelle dere en liten, kort ting. Jeg kjenner et menneske. En mann. En gutt. En ung mann? Ah, jeg vet ikke hva man kaller dem i den alderen. Men uansett.. Han er genial. Han er smart. Veldig smart. Hvis ikke det bare er jeg som er molbo.. Og uansett hvem vi snakker om i jentegjengen, enten det er Jared Leto, Johnny Depp eller mannen i butikken eller Channing Tatum og gudene vet hvem vi ikke snakker om, uansett hvem og samme hvor pen han er, syns jeg denne personen er vakrere. Og selvom jeg vet at det er mange i verden som er penere ogsånn enn han, så syns jeg at han er vakrest på jord. Og jeg mener det. Hele han er fantastisk. Og jeg har funnet ut, at det jeg likte best med Bjarne den gangen (siden det virker som en evighet siden, loli) var kroppen hans, heh. Og høyden. Siden jeg alltid har likt skikkelig høye gutter. Men denne.. personen - jeg tror jeg har snakket om han som Frode før. Ja, så.. Frode er ikke så høy. Ikke like høy som Bjarne. Men det spiller ingen rolle. Og Frode har ikke de samme interessene som meg, hører ikke på samme musikk som meg og tenker langt ifra likt som meg, og likevel har jeg aldri følt noe mer riktig i mitt liv. Og jeg vet det høres tragisk ut, men jeg mener det. Da jeg var med han den ene gangen, var alt perfekt. Han var perfekt, stedet var perfekt fordi det bare var oss, lufta var perfekt, lukta var perfekt, lydene var perfekte. Men også jeg var perfekt. Hvis perfekt finnes.. Og nå er han alt. Bare at han ikke er alt, for det er mye mer som også er alt. Men han er en del av alt. For meg. 
For litt siden, etter alt det tullet med Bjarne ogsånn, sa jeg til alle at "Hvis himmelen forsvinner, - hvor skal englene fly da?". Fordi Bjarne sa innimellom at jeg var en engel. Og jeg sa at hvis jeg var en engel, måtte han være himmelen.. Så forlot himmelen engelen, og engelen kunne ikke fly. Men nå har hun funnet en ny himmel. En større himmel. En enda tryggere himmel. Frode sier det som det er. Syns han at ejg er teit, sier han det. Om han ikke skjønner hva jeg mener, sier han det. Ofte kan han si at jeg ikke gir mening, og at jeg kanskje er litt om i hodet. Men likevel er han der. Han går ikke. (Vil jeg hvertfall veldig gjerne tro, heh) Og derfor er han tryggere. 

Frode, jeg bryr meg om deg, og er glad i deg. Ok? Fint.Dagens sang: Avenged Sevenfold - Tonight the World Dies

God natt!
 

Én kommentar

Du er herlig, vet du det? Og jeg skal slutte å kommentere bloggen din (hvis du vil) for jeg føler meg utrolig plagsom. Men du er bare så veldigumenneskelig flink til å skrive! Og jeg får virkelig ikke sakt det nok! Og vet du hvorfor du ikke er på førsteplass på blogglista? Fordi du er for god! Du er alt for god til å i det hele tatt få lov til å komme inn på den lista! Så du har din egen liste.. "jennylista"! Og der er du alltid på førsteplass. Og du kommer alltid til å være det. Så lenge du tenker sånn som du tenker, og skriver sånn som du skriver, er du det. Du er en engel, jenny. Håper himmelen alltid står deg bi. iloveyou<3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits