Hva gjør jeg?

Unnskyld veldigveldig masse for dårlig med blogging. Jeg har skikkelig dårlig samvittighet. For jeg har jo egentlig hatt tid og alt, jeg har bare ikke orka. Jeg tenker så masse omdagen. Blir helt sliten i huet. Det er masse som skjer, men ikke sånn at jeg ikke rekker å tenke på det. For jeg tenker på alle de tinga som skjer heletiden. Mye er litt frem i tid også, og jeg blir gal av det.

Til fredagen skal jeg ha eksamen, forresten. Jeg kom opp i matte! Fuck my life......... Det er faktisk ganske ille for meg, siden at eksamen er en egen karakter, og jeg kommer hvertfall ikke til å få overhdoet mer enn tre. Og jeg trenger å få skrapa sammen alt det beste jeg kan få, så hadde jeg kommet opp i engelsk, hadde det jo vært greit.. Men nei, jeg skulle få matte. Jeg kommer hvertfall ikke inn på Greåker. Det kan jeg bare glemme. Hurra!

Den uka her har egentlig vært en ganske bra uke i forhold til antrekk ogsånn, synes jeg selv. Jeg har følt at jeg har kledd meg sånn som jeg trives best med. Og selvom mormor synes at det er grusomt, så føler jeg at det er sånn stil er mer meg enn sånn dritt mormor vil at jeg skal gå med. Jeg er nemlig litt rockabilly hippie-indianer omdagen.. Det er gøy! Og jeg har fletter i håret. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder av de forskjellige antrekka imorgen og legge ut. Jeg må bare finne batteri til kameraet, as usual. Men jeg kan ikke love noenting, for det er virkelig ikke sikkert jeg gjør det, selvom jeg sier det. 

Gutter er noe tull. Hvorfor liker jeg dem så mye når de er så teite? Hva er det med dem som er så.. fangede? Kommer ikke på noen ord som passer.. Hvorfor er han så perfekt? Hvorfor syns jeg at han er så mye vakrere enn alle andre i hele verden? Hva er det som gjør han så forbanna spesiell? 

det er der feilen ligger vennen.. du vil bare rømme fra den vonde følelsen. Om det er det jeg tror det er , må du bare late som det ikke gjør vondt, late som det ikke er kaldt. bare si til deg selv at det ikke er noe galt, og fokuser på at det ikke er det.. Fordi de kreftene som er rundt deg nå, er der fordi de vil du skal lide.. om du ikke lider, gidder de ikke være der, og de drar 

veit det høres harry ut, men fo'realz "
 

En gang visste han alt. Han forstod alt. Han så alt. Nå.. er han alt!

Dagens sang: System of a Down - Sugar

5 kommentarer

Clot

15.mai.2011 kl.01:15

Du har kjempe fin blogg : )

HOt or not på min blogg,kom og se ;P
Jenny, det gjør ikke noe om du ikke blogger så ofte! For når du blogger, gir det nok inspirasjon til å vare ut.. kanskje hele måneden! Og du blogger så utrolig bra at det gjør opp for de dagene du ikke gjør det. Bloggen din er så inspirerende, og det er du også. Bare husk at hvis du skal slutte å blogge, ikke slett bloggen. For da kan man alltid gå tilbake og se. Og lese alt om igjen. Du har verdens beste blogg! Synes bare du fortjente å høre det:)

jennyalicee

15.mai.2011 kl.12:35

Ntaaa mgklhr sghjuekgn AMIRA DU ER SÅ HERLIG!!! Tusen masse takk! Jeg begynte å grine nå, så jeg tror du er gal <3 gfdjghss engjugnejeemjed de d r ghjkihte etbhu <3
Jeg er gal<3 mhomejwngirenngeo<3

Eirin Martina<3

16.mai.2011 kl.16:36

alt du sier er så riktig! digger deg Jenny <3 stå på du, det ordner seg, og Greåker.... De er dumme hvis de ikke lar deg komme inn! du kan synge deg inn vet du , på sånn opptaks-greie-ting<3

utrolig glad i deg, du er liksom så herlig hele deg ! <3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits