Jeg er bare en drømmer

Jeg er ikke så flink til å blogge.. Ikke hver dag. Men jeg kan jo si hva jeg har gjort siden sist.
På søndag var det familieselskap for broren min og meg. Mormor gir meg alltid klær i bursdaggave. Og som regel klær som er for store. Shorts for eksempel i str 38. Jeg bruker 32-34. Og det vet hun. For hun er jo så flink med størrelser siden hun har jobbet i klesbutikk, som hun sier.
Skal jeg si hva jeg gjorde igår isteden for å blogge? Jeg satt meg under dyna mi sammen med masse puter, med en kopp te og en bok. Den boka jeg har begynt på nå er veldig fin, nemlig. Den heter "Drømmehjerte" og er skrevet av Cecilia Samartin. Hun er visstnok en utrolig flink forfatter. Og selvom jeg ikke har lest så mye av boka enda, anbefaler jeg den virkelig. Den er fin. Og språket er så fint. Skildringene og alt sånt. Nydelig.
Idag skal jeg snakke hos de snakkefolka igjen. Jeg orker egentlig ikke. Men jeg orker ikke å være noe idag i det heletatt. Jeg vil bare lese og drikke masse te. Jeg vil ikke på dans idag heller. Men jeg må jo, så da er det ikke noe å gjøre med det..

Siden jeg er så treg.. Nå har jeg vært på dans og snakkegreier. Sliten, og nå mister jeg nettet. God natt!

Dagens sang: Ozzy Ozbourne - Dreamer

4 kommentarer

Nora Bakke :-) <3

03.mai.2011 kl.22:16

Den sangen er fiin :O <3

Frida

03.mai.2011 kl.22:44

Du drikker mye te.. Det er bra for imunforsvaret! :) ehhhhhh... Jed <3
De snakkefolka som du snakket så erlig med, sa du... ? Hehehe:)) Forresten er du en utroligsuperflink danser, og du gjør meg så glad når du kommer på trening, så IKKE vurder å ikke komme igjen..(?) :)) Da blir det så.. uten-jenny-stemning:'c

Eirin Martina<3

05.mai.2011 kl.19:22

elsker alt ved deg jenny!! selv når du er sliten <3 suer super søt og er kjempe glad i bloggen din : D <3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits