Noen leter evig etter det ene spesielle kysset

Jeg tenker ille mye akkurat nå. Jeg har sett på The Notebook sammen med Nina og Tonje. Det er ingen film jeg griner mer av enn den. Den er så innmari fin! Og han som spiller, ligner på Bjarne. Så da begynte jeg å tenke på han.

Det er klart at jeg fortsatt tenker på han. Han betydde ganske mye for meg. Og selvom vi ikke snakker sammen lenger, tenker jeg fortsatt på alle ordene han sa og skrev til meg. Og jeg sier fortsatt til meg selv avogtil at "Hva ville Bjarne sagt nå?" Jeg lurer på om han tenker på meg noengang? Eller er jeg helt glemt? Jeg savner han innimellom. Hele greia mellom oss.. føltes liksom så trygt. Han var stor og sterk oppi hodet mitt, og ville alltid passe på meg. Men som han også sa - han er ikke den rette for meg. Men det er ikke mange som finner den rette i en alder av seksten år. Og hvis man finner den rette som sin første kjærlighet, - hvordan vet man da om det er den rette? Og jeg skal være helt ærlig, når jeg var med han visste jeg at han ikke var den rette. Det var bra, men ikke riktig. Og var han var det kanskje veldig viktig at det var rett. At det var riktig. Og jeg er ikke Henne. Men at det skulle være en grunn for at vi ikke kunne være venner.. det er surt. Det er så mye jeg vil fortelle han. Jeg vil fortelle han om .. Ah, nå må jeg finne på et nytt navn. Uhm, Frode. Jeg vil fortelle om Frode. Men.. ja. That's life, babe. Heha. 

Jeg skriver rart idag. Jeg er sliten og trøtt. Så nå skal jeg snart legge meg.


Ja, vi tar ett bilde av gangen. Bra plan. 

Dagens sang: Kelly Clarkson - Moment Like This
Ukens sang: In Flames - Come Clarity


Bjarne, jeg savner deg. Som en venn. Og jeg håper du ikke har glemt meg helt. Og at det du isåfall har valgt å huske er de positive tinga, og ikke de negative som det er så altfor mange av. Husk at det er viktig å tenke positivt, og jeg er fortsatt glad i deg.

God natt! 
 

5 kommentarer

Ellinor

25.apr.2011 kl.01:50

likte den in flames-sangen!!

Christina

25.apr.2011 kl.01:52

Bjarne er tett, fordi det han sa på slutten som du sa at han sa. Og Frode, han ... han kommer tilbake.. Du savner han som du sa :-(

jennyalicee

25.apr.2011 kl.01:56

Ellinor:Jeg også! Elsker den! <3

jennyalicee

25.apr.2011 kl.01:57

Christina:<3

Christina

25.apr.2011 kl.23:17

<3

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits