Jeg er vakker på min måte

Dette skulle egentlig være et bursdag-innlegg til meg selv, men jeg gadd ikke å skrive noe igår. Så null bursdag-innlegg. Jeg vet det har vært dårlig med blogging de siste dagene, men jeg har liksom ikke orka. Men jeg kan jo fortelle litt av hva jeg har drevet med de siste dagene.

Søndag kveld/natt var jentene hos Frida og vi så på filmer hele nattan. Jeg var lys våken heletiden. Mens alle de andre var stuptrøtte, lol. Men jeg sov to timer, da. Ute. På trampolina til Frida. De beste to timene med søvn i hele mitt liv!

På mandag bestemnte jeg meg for å feire bursdagen min. Sånn to og en halv time før den skulle begynne. Men det er sånn jeg er. Vi tar det litt på sparket. Jeg har hørt at jeg er ganske spontan og impulsiv. Men vi ble faktisk ni stykker. Og det syns jeg er ganske bra på så kort 'varsel'. Det ble litt hage-bursdag. Vi satt ute i hagen i det fine, varme været, til det ble litt mindre sol og litt mindre varmt. Da gikk vi inn og så på film. Pirates og the Caribbean. Også dro folk hjem. Jeg også. Hjem til Frida. Også så vi på to'ern. Også sovna vi midt i filmen, så da så vi den på nytt på morgenen, og spiste frokostblanding. Og da hadde jeg jo bursdag. Så Frida og jeg dro til nordby. Og jeg handla masse greier. Jeg skal ta bilde senere idag, og legge ut. Men da lurer jeg på noe? Er det kulest med bilde av bare tinga? Eller mens jeg har de på? .. 

Idag har Ole-Henrik bursdag. Gratulerer med dagen!

Jeg tenkte forresten at jeg skulle begynne med sånn "Dagens sang" jeg også - for å herme litt etter Frida. Hva syns dere? 

Én kommentar

maria :-)

21.apr.2011 kl.01:27

koslig :)

- ja, du burde ha sånn dagens sang :D

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

16, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits