Du må la sjelen din skinne, sa hun

Idag er det bursdagfeiring her hjemme. Jeg har sovet altfor lenge idag, og er supertrøtt. Men jeg er akkurat ferdig å kle på meg, da. Og det er fortsatt ett minutt  til gjestene kommer. Jeg antar det er en bra ting? Nei, vent! DE KOM NÅ!! Og, jeg må bare si det - er det ikke flott når stefaren gidder å bry som om hvordan man sminker seg og kler seg? Og skal skape problemer av ting som ikke egentlig er noe å skape problemer av i utgangspunktet? Han er grinete idag. Og igår. Og dagen før der. Og.. ja. Jeg tror kanskje jeg vet hvorfor, men det er ikke noe jeg vil legge ut på en blogg. Og jeg skulle egentlig jogge idag. Men det rakk jeg altså ikke. Fint? Så.. Jeg har litt dårlig samvittighet omdagen. Jeg er ikke så veldig flink til å blogge, syns jeg. Men jeg føler at alt jeg skriver bare blir kjedelig og teit. For hvis jeg ikke skal skrive om vanlige ting i hverdagen min, blir det til at jeg skriver om Bjarne. For.. Jeg tenker ikke på noe annet. Han er i hodet mitt heletiden. Og det er slitsomt, for jeg kan ikke snakke med han. Siden jeg har lovt han at jeg har snakka med han for siste gang. IT'S KILLING ME!!!! Men, jeg holder det jeg lover. Så for sikkerhetsskyld, har jeg sletta han på msn, tlf og face. Som om jeg ikke kan msn hans i hodet. Som om jeg ikke kan nummeret hans forlengs og baklengs utenat. Men.. jeg slipper hvertfall å se navnet hans andre steder enn i hodet mitt. Og de stedene jeg skrev navnet hans, f.eks på spotify, har jeg skrevet Bjarne isteden. Det hjelper faktisk litt. Eller ikke...... Men jeg kan jo i det minste late som. Jeg savner han allerede, jeg. Så ille at jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av meg. Og jeg kan sikkert skrive en hel bok om han. Men det skal jeg ikke, så jeg setter punktum her. 

Idag har jeg tatt outfitbilder igjen, da. Og det er jo bra? Hvertfall at jeg har tatt bilder. Er ikke helt sikker på hva jeg syns om outfiten.. Hva syns dere?


Det her innleggert skulle egentlig vært posta for fire og en halv time siden, men Thomas slo av nettet, så da ble det gjerne ikke sånn. 
7 kommentarer

Silje Helen

03.apr.2011 kl.20:30

kult! <33
ååh, jenny, du er så superutroligumenneskeligpen!! (hvor kjøpte du snekkerbuksa??) .. !!<3

Martine

03.apr.2011 kl.21:29

Herlighet, du er så nydelig!

Nora Bakke :-) <3

04.apr.2011 kl.23:05

Jenny <3

Digger outfiten din <3

jennyalicee

05.apr.2011 kl.15:48

miratk: snekkershortsen er kjøpt på h&m for.. x år siden. den er skikkelig gammel, men siden jeg ikke vokser så mye lenger, så går det bra <3

05.apr.2011 kl.17:06

hehe.. TYPISK!! ;)) <3

b

07.apr.2011 kl.23:33

Så pen du er! Fin stil :-)

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

15, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits