Døden til en drøm


Idag har jeg kjøpt ørepropper. Endelig! Også har jeg vært flink jente og jogga idag. Det er ganske deilig, selvom jeg blir sliten og får vondt i beina og kragebeina (lol?).. Og nå skal jeg dusje. Og jeg er redd for huset mitt, fordi det er en stygg mann her. Josefine sier det, hvertfall. Han står i gangen og ser på henne. Det er derfor hun skriker så fælt når hun våkner på nattan ogsånn. Jeg blir helt lei meg, jeg. Og kameraet mitt er tomt for batteri, så jeg får ikke tatt bilder atm. Men jeg skal prøve å ordne meg et kamera som går an å bruke snart. 

Jeg som hadde planlagt hele dagen idag. Byen og kjøpe ørepropper i mp3-spilleren min, hjem, jogge - som jeg altså fikk gjort. Men så skulle jeg sitte på gulvet på rommet mitt med masse lys og musikk og te uten sukker og kose meg, men det rakk jeg altså ikke. Sånn som jeg gjorde igår kveld og kvelden før der. Bare at nå er det et annet rom, siden jeg er hos modern. Jeg får ta det igjen imorgen. Kanskje. Nå hopper jeg i dusjen og satser på å ikke bli spist opp av spøkelser og sånne ting og tar nattan etter det. God natt!

Tror dere på spøkelser? 

3 kommentarer

Nora Bakke :-) <3

28.mar.2011 kl.22:39

jeg har følt at noen har kommet bak meg, men når jeg har snudd meg har det ikke vært noen der. Sinnssykt ekkelt egentlig! <3
ja, tror litt på spøkelser.. :P Elsker te uten sukker<3!! :)

<3

30.mar.2011 kl.16:11

Hvor langt jogga du?? :)

Skriv en ny kommentar

jennyalicee

jennyalicee

15, Sarpsborg

Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself...

Kategorier

Arkiv

hits